Jag söker dej

Jag vet. Jag forslar er hit och dit. Sorry, men har lite lördagschill på gång. Dessutom har min kropp tydligen fyllt 95 år. Eller så känns det. Kunde knappt komma upp ur sängen i morse. Försöker att inte sitta vid datorn i helgen, det kanske hjälper. Men det som denna kropp mest behöver är hederlig motion. Av regelbunden natur. Och så behöver jag en yogakompis! Är du den som vill joina mej på lite yogi yogi?

Galna kommentarer nu av ”vanliga finländska” män på bloggen jag linkade till igår! Läs och låt hakan falla. Är helt mållös själv!

Och sedan länkar jag er idag till min nyaste kolumn. Om ni inte redan har läst den så klicka här.

Go’ lördagkväll!

SAMSUNG CSC

2 svar till “Jag söker dej”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: