Dagens superlänkar

Jag är fullt upptagen med att gå igenom vilka reklamer som fällts av reklamombudsmannen. Också ett blogginlägg har fått smisk! Så sjukt intressant av någon konstig anledning. Kan mycket väl bli mitt nya tidsfördriv. Tråkigt nog är de flesta reklamer fällda på grund av att de är könsdiskriminerande. Blir så trött! En bil kan så klart inte sälja utan en halvnaken kvinna på bilden. Och så vidare, och så vidare.

Sedan läste jag ett så BRA blogginlägg idag. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Faktum är att det är just så där jag tänker. Ni måste läsa!

Orkar man inte begrunda sig i politik och kvinnors rätt till sina egna kroppar, så forslar jag er vidare till mera lättsamma ämnen.

3 svar till “Dagens superlänkar”

  1. I Sverige börjar det ju långsamt klarna hur bloggare ska märka sponsrade inlägg/affiliateinlägg m.m. på ett sätt som följer marknadsföringslagen där. Men ska vi finländska bloggare tills vidare följa dessa riktlinjer blint och hoppas att det matchar våra lagar också och att vi inte behöver hamna i trubbel för att någon högre upp plötsligt tycker att vi inte gör rätt..? Eller har det redan tagits fram riktlinjer för finländska bloggare som jag missat? 🙂 Tänkte ifall du eller nån annan råkar veta nåt om detta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: