Mucho inspiration

Nu behöver jag första hjälpen! Som jag berättade för någon dag sen, så mår min kropp inte hej hoppsan nu. Efterlyste ju yogasällskap och ska nu komma igång tillsammans med tjejen som nappade på min efterlysning. Men jag känner att jag behöver göra något för kroppen även på insidan.

Så idag efterlyser jag era bästa hälsosamma tips på kost, vitaminer, mineraler, tillskott. Frön, frukter, oljor och all superfood i världen. Give it to me! Ja, hela köret! Jag ska kicka igång dieten jag brukar göra vid varje nyår för det mår jag bra av. Så från och med idag minskar jag på kolhydraterna. Bort med mackor, godis och stora pastaportioner.

Nu är jag alltså idel öra. Låt mej höra vad som gör er pigga och glada i kropp och själ. Behöver mucho inspiration nu. Tack!

smoothiesuperfoodsallad

 

 

 

6 svar till “Mucho inspiration”

  1. För mig var det så att jag kände mig piggare och bekvämare redan ett kort tag efter att ha minskat på kolhydraterna lite och uteslutit allt socker och alla sötningsmedel. Samtidigt slängde jag ut mycket av den processade maten och började göra mera egen mat från grunden. Välj fiberrik, långsamma kolhydrater som fullkorn. Ät ca halvt kilo grönsaker och frukt om dagen (sammanlagt alltså) då behöver du inga vitaminer annat än möjligtivis d-vitamin. Nästan alla former av nötter, ca en näve per dag är bra, förutom paranötter som innehåller mycket selen. Väl hellre fisk och fågel än rött kött när du kan. Oj jäklar vilken hälsoföreläsning! 😀 Jag ville nu bara egentligen säga att det är kul att du vill försöka må bra och att det egentligen inte är så svårt 🙂

    Gilla

  2. Om du inte hittat till Åse med bloggen 56kilo.se så är det mitt tips! Massor av bra recept på kolhydratfattig och Paleo kost! Älskar känslan i både kropp och knopp som uteslutande av socker och andra snabba kolhydrater ger ☺️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: