Så out!

Jag är så out! Sommaren har faktiskt gjort mej lat och intresserad av diverse saker jag annars älskar. Som inredning till exempel. Lite pinsamt. Jag som kommer att figurera i en inredningstidning inom närmaste framtid. Men så är det ibland. Lite som ”läkarens och skomakarens barn”. Inte har jag heller fått till stånd hemsidor till mitt företag. Mitt företag, som bland annat gör hemsidor åt andra företag. Skämmes! Tur har jag bloggen i alla fall där jag kan pilla in lte smygreklam då och då.

Visst har jag bläddrat i lite inredningstidningar och köpte några när jag var i Stockholm, men jag har inte en susning om vad som är inne. Höstens trender och innestuff vet jag inget om. Den enklaste vägen är att kika in hos Anna-Lena om man vill veta något snabbt, istället för att lössryckt börja googla. Hon har i alla fall koll!

Har aldrig varit någon som suktar efer det senaste nya i inredningsväg. Jag kör ofta min egen väg då det gäller allt här i livet. Gillar fina saker och kombinerar dem lite hur jag tycker är mysigt. Ombonat och färg ska det vara för att jag ska trivas. Den där dagbädden som alla inredningsbloggare nu shoppar, bygger och bäddar, den hoppar jag över. Varför ha som alla andra jämt?

Till höst och vår brukar jag ändra färgskalor i inredningen. I våras gjorde jag ingenting annat än lyfte uu den stora yllemattan. Och i höst har jag inte heller tänkt ändra desto mer. Fram med persiska mattan igen, byta bordsduk och andra små detaljer räcker. Tända levande ljus och lyktor gör så mycket för myset att mera behövs inte. Och så vill jag gärna ha träfärgade ben till mitt brickbord.

Ändrar ni om hemma inför hösten?

Marockansk-inredning

Marockansk-Inredning

Indiska-duk

Marockanska-lampor

Marrakesh-inredning

13 svar till “Så out!”

 1. Ni har så jätte fint hemma hos er! Ibland ändrar jag till hösten. Framför allt är det också här den persiska mattan som åker in och ut. Hade faktiskt tänkt ta in den imorgon 🙂 Och så får jag alltid lite lust på lila och orange till hösten.

  Gillad av 1 person

 2. Hösten är min favoritårstid när det gäller inredning, så det senaste året har jag faktiskt haft ”höstinredning” nästan hela tiden. Brukar annars dra fram en massa somriga pasteller i april-maj,men det gjorde jag inte i år. Vilket betyder att jag inte behöver ändra så mycket nu när det blir höst, eftersom jag redan har höst i vardagsrummet 🙂 Har heller inte hittat så mycket som tilltalar mig ännu, så just nu ser det ut som att jag kör vidare på det vi haft framme sen januari 🙂 Har t.o.m. haft ullmattan och fårskinnen framme ända sen jul….även på sommaren.

  Gilla

  1. Väldigt praktiskt! Färdigt höst inomhus:) Skönt att slippa pastellerna denna vår/sommar också. Du vet ju att jag inredde med en fake fur i våras när andra började pastella 😉

   Gilla

  1. Tack Linda! Gardinfritt är så skönt! O praktiskt. Dessutom får grannarna se oss nakna;)
   Några småprylar lär vi väl ändå lägga fram för lite höstigare feeling, det är jag säker på 😉

   Gilla

 3. Jag kör nog typ samma stil året runt – kan ändra vissa smådetaljer kanske, typ att jag har vissa ljuslyktor under sommarhalvåret och andra under hösten/vintern o.s.v. Men inte mera än så. Däremot kan det vara kul att lite grann följa med trenderna, oavsett om man själv kommer anamma dem eller ej 🙂

  Gilla

 4. Åh, man måste ju älska hösten trots att det är svårt att släppa taget om sommaren. Alltid samma problem varje år :). Men hemma ändras det alltid efter säsong, måste in med mer mys o lite mörkare färger. Vilken snygg bokhylla, är det Billy tro? Hur har du fått till gulddetaljerna i så fall?

  Gillad av 1 person

  1. Så är det 🙂 Hyllan är någon variant av Billy..kanske Billy. Köpte den för en tia på nåt loppis och målade med kalkfärg. Gulddetaljerna är helt enkelt nya handtag som jag satt dit istället för de gamla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: