Paniiiik!

Det är fredag. Flaggan i topp och fest. Men här är jag nästan gråtfärdig. I panik. Imorgon är det Sevendays sommarfest som jag väntat på hela långa sommaren. Jag tackar sällan nej till party och just denna tillställning ska ju bli så kul. Har inte träffat många Sevendays-typer alls. Kanske jag känner igen några ansikten men är så superdålig på namn.

Men nu ser det dåligt ut. Har ingen barnvakt! Har ringt runt till höger och vänster, men ingen har nappat. Så desperat att jag även ring halvt obekanta typer, men det verkar hopplöst. Ingen vill passa mina charmerande killar. Någon som har en barnvakt på lager? Som är LEDIG imorgon. Anyone?

Ska ta fredag nu. Måste varva ner lite grann. En ny helgkrönika har kommit så läs den! Har jag rätt eller har jag rätt? Jag har rätt.

selfs

Self-esteem

4 svar till “Paniiiik!”

 1. Bra text! Jag kallar fenomenet för ”din teckning är mycket snyggare än min teckning” och är så himla trött på att man hela tiden ska hålla på och jämföra sig själv med andra. Klart jag också gjort det ibland, men jag mår allra bäst när jag jämför mig själv med mig själv.

  Hoppas du hittar barnvakt!!

  Gillad av 1 person

  1. Ja sant! Blir trött på detta jag med. Om man nu ska jämföra sig med andra får det bli som en sporre att bli bättre på något till exempel. Som en morot för något bra ändamål.
   Tack, jag hittade en kortvarig barnvakt 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: