Rör ej för sjuttons gubbar!

Det där att ha barn. Ibland blir man knäpp. När ska man få ha sina saker i fred, eller är det för mycket begärt? Kanske den rättigheten upphör att existera när man blir förälder. Det gör den säkert. Vad trodde jag riktigt?

Jag vet inte hur mycket grejer som gått sönder i barnens händer. Mina saker! Varför bryr man sig ens att säga ”röööööör INTE den”, ”AKTA”!!! Det som kan gå sönder går sönder ändå, oberoende.

Nu gick min finaste gunga sönder. Ja just det, MIN gunga. Den som jag ska hänga på min amerikanska veranda. Där skulle jag ju sitta och njuta av en martini och titta på när barnen hjular på gräsmattan och på gubben som bygger mitt orangeri av gamla fönster. Men nu har jag då ingen gunga längre. Och just ja, ingen veranda heller för den delen.

Gungan. RIP.

4 svar till “Rör ej för sjuttons gubbar!”

  1. Gungan går kanske att reparera, lite beroende på vad som gått sönder i gungan. Jag skulle åtminstone försöka med det innan jag säger R.I.P.
    Men jo, visst önskar man att barnen höll sina tassar i styr nu och då.

    Gilla

  2. Ja oj det är så sjuuuuukt frustrerande när barn (eller man) har sönder nåt av ens favortisaker. jag har själv alltid varit otroligt nogrann och försiktig med mina tillhörigheter men den egenskapen har noll av tre av mina barn ärvt så saker jag sparat sen jag var barn har dom sen i tusen bitar på tre röda 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: