Jävlaranamma!

Motgångar, motgångar, motgångar. Ibland känns det som om allt skiter på sig. Ingenting lyckas och något tecken på flyt syns inte till. Överhuvudtaget. Någonsin. Mera. Möjlgtvis aldrig. Man gräver ner sig och tycker så  synd om sig själv och allt känns förstås mycket värre då.

Någon fiffigare typ i huvudet säger att allt kommer att ordna sig. Eventually. Men alla andra tusen typer i huvudet ser svart och bittert på livet. Livet som känns värdelöst. JAG känns värdelös. En nolla, en looser. En nobody. 

Vad gör man åt denna eländiga självömkan? Man gråter en flod, går omkring och ser ut som en trumpen häxa i en dag men sen tar man fram sin stolthet igen.Man är illa tvungen. Putsar bort bitterheten så gott man kan, biter ihop och möter en ny dag. För motgångar lär ju göra en stark, hörde jag någon klok säga. Man får liksom en kick i baken.En jävlaranamma till motivation är den ju den där motgången. 

Mår redan bättre nu. Att skriva av sig tycks hjälpa det också. Mommo sa alltid att allt klär en skönhet, men bitterhet klär nog ingen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

9 svar till “Jävlaranamma!”

 1. Här får du en hel hink med pepp från mej! Åtminstone har du bloggen med de vackraste bilderna och en to-die-for-gunga. Som ensamjobbare är mitt pepp-program riktigt utstuderat, måste ju peppa själv när ingen annan gör det. Här får du steg 75 i mitt program (här landar jag alltid, oavsett dag): sov på saken. Man ser saker på ett helt nytt sätt dagen efter, go figure. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Tog emot den hinken med pepp med öppna armar. Tack! Jag vill peppa dej när du behöver. Men tur att du har ditt eget pepp klart och utstuderat. Och ja, jag ska sova på saken och imorgon gungar jag av hjätans lust i min fina lilla gunga 🙂 Kram dit!

   Gillad av 1 person

 2. Jag skrev också av mig på bloggen igår. Det roliga är att varje gång jag öppnar hjärtat på bloggen och låter världen veta hur skit allt är så blir mitt liv plötsligt bättre. Idag uppenbarade sig värsta superlösningen på mina problem i företaget och jag känner mig så lättad! Jag tror att då man ger upp och erkänner för sig själv att allt inte är så happy days alltid så öppnar man upp för de där oväntade lösningarna.
  Allt gott! /Malin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: