Inspiration, come to me!

Känner mej rastlös. Vill ändra, förändra. Något och allt. NU, på direkten och genast. Har för mycket kreativitet i kroppen men ingen inspiration. Jag skyller på hösten, jag börjar bli ett med hösten. Mörk, tråkig, kall och mycket rädd för att vintern ska ta över.

Behöver ett projekt! Något att lägga alla tankar på. Ska jag måla om ett rum, eller kanske hela huset? Känns det bättre då? Mera färg? Allting blir bättre med mera färg. Det blev åtminstone lite färg i den nya headern nu. Nästa projekt..ser mej omkring. Hallååå!

Imorgon är det fredag. Den första arbetsvecka avklarad. Det är svårt det här att återgå till det rutinmässiga livet. Fredagar blir så välkomna igen. Ska fira med något färgglatt som kommer på en färggrann glasflaska.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

4 svar till “Inspiration, come to me!”

 1. Tror inte du är ensam om att känna dig rastlös och i behov av förändring just nu. Alla gånger behöver inte den där förändringen vara så stor, för mig brukar det ibland räcka med att byta plats på några grejer hemma.

  Gilla

 2. Jag har EXAKT samma fiilis som du. Massa kreativitet som vill ut, men noll inspis och energi. Så frustrerande. Men nu började jag i alla fall sticka ett par sockor igår, i brist på make-over projekt i hemmet…

  Gilla

  1. Ja men sockor är ju en bra början! Hoppas verkligen detta är övergående för det är så sjukt störande! Måste vara den här omställningen från sommar till höst..Kämpa på!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: