Fredagsmantrat

FREDAG, WOHOOOO!! Och så fick jag svaret på på mina mörka tankar. HÖSTDEPP! Jag vet ju att hösten är den årstid som jag fasar för. Vill ju det ska vara sommar alltid, alltid. Men sedan läste jag denna blogg och fick en aha-upplevelse. Hur dum i huvudet får man riktigt vara? Det är ju klart att jag har en smärre höstdepression. Det har jag ju varje år. Hur kan jag glömma?!

Och när jag nu har en diagnos så känns allt sååå mycket bättre. Ska till och med tvätta håret nu. Och sedan blir det Mary Kay-förevisningen med några goda väninnor. Jag tror att det kan bli en sen kväll. Men imorgon ska jag upp i ottan och sälja på Blogikirppis vid Ylikiva café, redan klockan 10.00. Mantrat ikväll: ”varannan vatten, varannan vatten, varannan vatten”.

VARAAAANNAN VATTEEEEN!

 

Så här hittar du till Ylikiva i Bouchtska gränden:

ylikiva

 

9 svar till “Fredagsmantrat”

  1. Så här enligt dagens tema att ge komplimanger, så måste jag sätta mig ner och skriva en rad till dig direkt efter att jag hade lyssnat på dagens SNAKK. Jag gick förbi dig igår när du stod vid Ylikiva och hade tänkt komma och säga hej och säga att jag uppskattar din blogg; möjligheten att se lite av din vardag och speciellt de fina bilder du tar. Tyvärr blev jag hindrad av att någon kom och frågade dig storlek på en jacka och av mitt inte-så-pratglada-krabbis-tillstånd.Så jag gick hem istället. Lovar att nästa gång jag ser dig stanna och säga IRL att jag tycker du verkar vara en trevlig och rolig typ! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: