POOF ut i cyberrymden

Nope, jag har inte fått julkorten framkallade. Ännu. Men en fotobok har jag fått gjord, och kan varmt rekommendera. Förmodligen ett av de  bästa tipsen jag någonsin kommer att ge här på bloggen. Har man som jag, flera tusen bilder på datorn som man aldriglyckas få till pappersformat. Ofta går tankarna till fotona som bara ligger på hårddisken. Och så får man en liten klump i magen när man tänker om dessa, gud förbjude, skulle försvinna. Så där som saker kan komma bort på en dator. Only. Gå upp i rök, dunsta.

Tekniken går inte att lita på helt enkelt. Den läxan borde man lärt sig för länge sen. Jag menar, HUR många skolarbeten har inte gått förlorade just före en viktig deadline? Eller powerpoint-presentationen som naturligtvis strular när den absolut inte skulle få det och det där lååånga blogginlägget man just skrev, POOF, och så försvann det ut i cyberrymden. Tandgnissel.

Så gör som jag, fixa en fotobok. Helt superenkelt (och billigt) på nätet. Men reservera lite tid och nerver. Jag ska med all säkerhet göra flera. Känslan av att njuta av  sina foton, känna på dem, bläddra i det hårdpärmade albumet och sen sätta den i säkert förvar som inte innefattar teknik. Eller bara lägga fram den så där halvnonchalant på vardagsrumsbordet som en del av inredningen. Känslan alltså!

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

4 svar till “POOF ut i cyberrymden”

  1. Heeej va kul! Jag satt i söndags och gjorde mitt livs första fotobok! Och jag började på ett annat företag, men slutade på samma som du! Var du nöjd med kvaliteten? Jag tyckte det gick så smidigt att fixa den!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: