Goodbye

Nu säger jag officiellt bye bye till sommaren, semestern och sommarlovet. Imorgon börjar den arma vardagen igen. Jag vet, jag vänjer mej men just nu känns det sorligt. I helgen tog vi farväl av  de (eventuellt) sista sommarsolstrålarna. Det blev fiske, segling och en klassikertur till nöjesparken Powerpark.

Nu är väskorna packade med regnkläder, fleecetröjor, vantar och mössor. Allt borde vara namnmärkt (finns det något jobbigare?). Jag är slut som en rutten räka och ska nog lägga mej snart med en pod i örat.

Tack sommaren, du har varit en bra kaveri!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

2 svar till “Goodbye”

  1. Haha, ur en dagistants synvinkel kan jag säga såhär; finns det något jobbigare när man har en hel låda full med omärkta kläder på dagis och varken barnen eller föräldrarna känner igen de plagg som ligger där. 😉

    Gillad av 1 person

    1. Kan just tänka mej det! 🙂 Har fått lite sura blickar ibland över våra omärkta kläder..Brukar lita på att barnen känner igen dem, men det gör de inte heller hahhaa!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: