Mera poddar åt folket!

Nu var det mycket länge sedan vi släppte ett nytt podavsnitt, men nu är det här. Plugga i hörlurarna och lyssna på hur vi fnissar oss igenom en halvtimme. Vad är riktigt vårt förhållande till alkohol? Och vad har vi för gemensamma toalettmanér? Linn och jag avslöjar. HÄR kan ni lyssna!

Och när ni väl har kommit igång med Snakk varje söndag från och med nu framöver, så passa på att också lyssna på andra finlandssvenska poddar. Det ploppar upp fler och fler. Själv ska jag ta mej i kragen och beta av några olyssnade avsnitt av Peppe och Magnus pod. Perfekt så här på sista sommarlovsdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: