Bloppis IRL och bloggkärlek

På lördag ska NI komma och säga hej till mej när jag säljer på Blogikirppis Vaasa! Jag kommer bland annat att sälja Odd Molly och andra finingar. Här hittar ni mer info om evenemanget. Ses vi där?

Och så vill jag också slå ett slag för ”kommentera mera”-kampanjen! I höst ska vi peppa varann på sociala medier (och IRL förstås), Vi ska kommentera på bloggar, dela inlägg, länka till andra bloggare/poddare och gilla mycket på Instagram. Mera kärlek helt enkelt.

På bland annat Peppes, Christinas, Ida-Maries och Annes bloggar är driven i full gång. Nu kör vi!

SAMSUNG CSC

13 svar till “Bloppis IRL och bloggkärlek”

  1. Jaa, så kul att du också hänger på kommentera mera-kampanjen! 😀 Jag hade jättegärna kommit på bloppis på lördag, men det krockar ju med Juthbackamarknaden (jag är en sån där extrem marknadsfantast som besöker Juthbacka både fredag och lördag). Så typiskt.

    Gilla

  2. Nej tyvärr, nej tyvärr, som nykaabibo i själ och hjärta så ägnas hela helgen åt juthbackamarknaden. I år snyltar jag inte ens på mammas bord utan har ett eget bredvid… Och det är väl tur, för en höggravid kvinna ska inte släppas lös bland såna folkmassor. Bord 94, people!! Speciellt ni som behöver babykläder! (Nu snyltade jag lite, men lägger till din blogg på feedly istället).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: