Två oumbärliga tips

1. Sara i Paris är både underbart rolig och djupsinnig på en och samma gång! Har länge läst hennes blogg och njuter fortfarande av hennes fina poetiska texter. HUR ledsen blev jag inte när det uppdagades att hon skulle skiljas från sin man! Katastrof, om inte för henne så för mej (jag har en bra inlevelseförmåga).

Det är konstigt det där hur man kan fastna för en blogg och stundom tro att man är bloggarens bästa vän. Man peppar, stöder, ger kärlek och gillar. Man tittar på varenda uppladdad bild och ibland kan det kännas som om man varit med på ett hörn. Som Sandra berättade här om dagen om jag och diverse andra bloggare funnits med i hennes dröm. Sandra tar för övrigt väldans vackra bilder!

Samma sak gäller poddar. Man känner sig ofta väldigt delaktig i diskussionerna, som om man skulle sitta tillsammans vid samma bord och prata. För övrigt känns det lite tomt utan Snakk så här en söndag. Söndag är alltid en speciell dag då ett nytt avsnitt släpps. Men samtidigt är det skönt med snakksemester så munnen får vila. Haha!

2. Den som gillar poddar, lyssna på Jankell & Coard! Har nyss hittat den och gillade den med samma. Kloka kvinnor det där.

Och läs ett roligt inlägg av Sara här. Jag skrattar ännu!

 

Go’natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: