Slow

Förlåt, men jag är så i ett Schumacher-tillstånd. En helt vanlig examensbjudning igår kväll urartade till en helkväll med diverse drycker. Mitt huvud är lite för mosigt för skarpa texter. Imorgon fortsätter det slöa livet med ”slow tv”, en sex timmars direktinspelning från Strömsö. Trots benämningen slow tv, lär det varken bli ett tråkigt program eller en slö dag i hår och smink. Snabba puckar är det som gäller! Programmet visas imorgon klockan 18 på Yle5 för den som är intresserad.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: