Fest och hemlagat

Gårdagen gick för fort. Plötsligt var det dags att skjutsa iväg barnen till deras respektive barnpassare in för kvällen. Utplacerade lite här och där (vill inte gärna besvära en stackars barnvakt med hela björnligan min). Jag hann inte alls fundera på min outfit så mycket som jag ville utan det fick bli en snabb dusch, smink och sedan frågade jag gubben om klädråd. Men att fråga gubben om råd är lika med att fråga sin hamster. Helt lönlöst alltså.

Det fick bli en fem år gammal skjorta och ett par svarta boyfriends. Jag som är en klänningstjej ångrade klädvalet genast vi kom fram där det var supervarmt och soligt. Många trevliga människor, mingel och dricka. Maten var gudomligt god och jag var väldigt lycklig att inte vara vegetarian just den kvällen för köttet..nej, jag kan inte förklara hur gott det var!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Vi lämnade festen, kan hända lite för tidigt, men minstingen skulle avhämtas och ålderströttheten slog till. Tror jag under kvällens lopp smakat på Alkos hela skumppasortiment. Den molotovcoctail gjorde sitt och söndagen har gått i lathetens tecken. Men mat blev det. Ingenting är bättre än hemlagad pizza (obs! GI-variant) en dag som denna. Ja, eventuellt köttbullar och potatismos då.

Nu är jag mätt och belåten och ännu tröttare. Nedräkningen till att barnen ska läggas har börjat och en ny, fräsch dag imorgon inväntas ivrigt.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: