Pjucken från himmelen

Genom ett bloggsamarbete jag har med Duo-Living fick jag testa äkta Menorquinas som tillverkas för hand på ön Menorca. Jag kan lugnt påstå att de är världens skönaste skor. Jag får skavsår av allt, till och med ibland av sneakers(!). Min kompis, Carina, sa alltid att jag hade sådana kufiska fötter och hon har rätt. Ingen kommer någonsin att headhunta mej för mina fötters skull.

Nu har jag gått in mina sandaler och om de var mjuka från början så är de helt magiskt mjuka och bekväma nu! Jag använder dem till allt och det bästa är nog att de är så pass täckande att jag kan ha dem fast det är lite kyligare väder. Ååå, I like! Vill ha ett par till, men vilken färg ska jag välja? Jölp mäj!

 

Här skrev jag lite mera om skorna.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

4 svar till “Pjucken från himmelen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: