Rapport hårtvagning

En liten rapport från duschen: För ett tag sedan testade jag ju på ett annorlunda sätt att tvätta håret. Jag har faktiskt varit riktigt nöjd, mitt hår har mått bra och framför allt hårbottnet. Men tidigare i veckan fick jag ändå lust att testa aleppotvålen.

SAMSUNG CSC

Aleppotvålen är ett tvåtusenårigt hantverk och innehåller olivolja och vatten och är det samma som olivtvål. Den passar alltså bra för både ansikte, kropp och hår. Det kändes helt galet konstigt att tvåla in håret! Tvålen kändes sammetsmjuk mot kroppen men håret blev knastrigt torrt. Jag klarade inte av känslan och måste lägga i lite balsam efteråt.

SAMSUNG CSC

När håret torkat hade det mycket mer volym utan att vara flygigt. Tre dagar senate känns det mycket tjockare och har ännu inte blivit smutsigt. Jag tror minsann jag blir tvungen att prova metoden en gång till. Man måste väl hinna vänja sig med det mesta.

SAMSUNG CSC

2 svar till “Rapport hårtvagning”

 1. Intressant! Var köpte du aleppo tvålen? Mitt schampo (borde vara en bättre sort men har inte övertygat…) börjar vara slut och jag behöver något nytt och snällt för hårbotten.

  ida

  Gilla

  1. Jag fick Aleppotvålen av min svärmor som varit i Dubai och köpt den. Bor du i någon storstad kanske du kan hitta den i någon etnisk butik. Jag vet att Indiska har sålt olivtvålar, vilket borde vara motsvarande. Huvudsaken är att de ska ha lagrats under en lång tid.
   Jag använder alltid ”bättre schampoo”, men känns inte skonsamt för mitt hår och hårbotten.

   Lycka till!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: