När Valborg fick sandaler

Jag vet, jag vet. det är inget vidare Valborgsväder. Inte detta år heller. Men har ändå bästa feelingen! Ikväll ska sommaren skålas in. Kanske inte på en solig terass men med sol i sinnet.  Det är nu det börjar, ny månad, nytt liv. Vad det nu sedan innebär, men något positivt ska det definitivt bli.

Grymt mycket solsken fick jag även på posten för en tid sedan. Min sköna samarbetspartner skickade de finaste av fina sandalerna till mej. Jag visste att de var snygga (för ATT jag hunnit tråna efter dessa redan en tid) men inte så här snygga!

Sandalerna heter PONS och är handgjorda av äkta läder på den spanska ön Menorca. Kallas även Menorquinas. Hur coolt namn är inte det?! Arriba-feeling direkt! Tänk att dessa skor har tillverkats i över 100 år och att vi först nu fått upp ögonen för dessa härligheter, är det inte totalt galet!

För när jag håller dessa i min hand, känner jag så tydlig skinndoft att jag kan se framför mej hur robusta, temperamentsfulla spanjorer stegar över torg och gator i sina Menorquinas. Paellalagande spanjorskor som kastar av sina Pons för en siesta i hängmattan. Allt detta år 1912. Och por favor, nu är de plötsligt de trendigaste accessoarerna man kan ha.

Ponsen kommer i alla granna färger. Det finns glittriga och vill man gå safe så hittas även bruna. Berättade jag redan om kvaliteten? Alltså så sjuttons bra! Tåliga och motståndskraftiga. Gediget hantverk minsann. Tror faktiskt inte att dessa kan gå sönder, nånsin.

Men kom ihåg, som så många andra produkter så finns det även kopior på dessa! Kopiorna kan förstås aldrig jämföras med orginalet. Det finns kvalitet och så finns det kvalitet så att säga. Detta märke ska man kolla efter för att försäkra sig om att de är PONS ORIGINAL. Garanterat äkta finns att få på Duo-Living.fi eller direkt från deras mysiga butik på Köpmansgatan 11 i Åbo.

 

avarca

 

 

Hannah på Amelia berättade ju hur stort det kommer vara med sandaler i sommar. Man får liksom slänga sina loafers nu, hurra! Det gjorde jag och gick ut i det bekvämaste jag äger för tillfället.

Glada Wappen! Tjohoooo!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Pons: I samarbete med Duo-Living.fi

 

21 svar till “När Valborg fick sandaler”

 1. Härlig brutta i härliga sandaler! Är dom mjuka i lädret? Måst prov dina nästa ggn jag är i Vasa:)! Är randiga knällingen H&M? Ser åtminstone precis ut som min nyårsblåsa:)

  Gilla

  1. Jo randiga klänningen är säkert samma som din nyårsblåsa 🙂 Har aldrig köpt något som är så ourringat, men satt ju riktigt bra trots det.
   Sandalerna är såå sköna, du måst prova. Lädret är mjukt, finns inga hårda kanter! Och gillar när tårna int tittar ut för mycke, hahaa! kram

   Gilla

 2. Dom är ursnygga. Gissa om det harmar att jag bara gick förbi dom då vi var till Barcelona för några år sen. Det råkade vara Rea och skulle ha fyndat till ett bra pris, om jag bara hade fattat.

  Gilla

  1. Hej Sanna! Om du köper de äkta i helläder så töjer de sig nog. Det rekommenderas att ta en stl mindre än va man har. Jag har 37 i mina och min normala skostorlek är 37,5. Lycka till med sandalerna! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: