Och vinnaren är..

Jag har haft fullt sjå att titta igenom den massvisa bunt med mail som kommit in angående makeovern! Tack så mycket för dem! Den ena tjejen har varit slitnare än den andra. Någon går omkring och luktar sur mjölk och många tassar omkring i mjukisbrallor. Vissa har hårproblem och andra vill bara bli ompysslade en gång för alla. Och ompysslade är precis det som jag tycker alla är värda att få bli någongång. Önskar verkligen jag kunde ge denna makover till alla som vill. Men jag har nu valt en och DU kommer att få mail idag, så se till att kolla mailboxen!

Jag sparar jättegärna alla ansökningar för framtida projekt. Tack igen, ni är fina!

 

SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: