En update från Helsingfors

Hufvudstaden behandlar mej mycket väl. Jag äter gott, dricker gott. Jag har träffat fina vänner, poänggett alla eurovisionsbidrag,(tippade även rätt vinnare). Jag har planterat två gula rosbuskar vid mommos grav och stått i kön till Don’t tell mama. Helsingfors har även gjort mej sentimental och full av nostalgi. Men mest av allt har staden gjort mej så lycklig, ända ner i själen. Älskar denna stad, min födelsestad och hjärtestad! Och jag älskar också kassatanten i Robans K-market som ville se mitt ID när jag köpte några cider.

 

SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: