Pangväder

Jag är hemma! Och imorgon ska jag lägga upp lite bilder. Hörde ni annars att det lovas sommarvärme till helgen! Mycket stressiga dagar före jag får ta helg på fredag kväll, men sen ska det bli invigningsfest av trädgården. Jag tänker grillad inrefilé, tabbouli och en iskall roséflaska. Kanske jag tömmer barnens paket med Dennis-glassar också. I alla fall äter jag alla med päronssmak.

 

Och Snakk kom ju ut i söndags för folket att lyssna på. Hej hej!

 

https://soundcloud.com/snakkelisnakk/terapisession-14-morsan-spyttan

6 svar till “Pangväder”

  1. Ååh, härligt med värme! Vi ska till Power park på söndag och jag har fasat för att det kommer att blåsa svinkalla vindar, men det ser ju mycket lovande ut!

    Gilla

    1. Jag tror du kan vara lugn! Ta med dej solkräm o bikini. Jasså Powerpark har öppnat nu, måste nog åka dit nån dag. Förra gången kom vi dit 45min före stängning..kändes lite onödigt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: