Utmanad

Linn tycker det är helhemskt att vi ska intervjuas i finska radio. Ja, och det är det faktiskt! Men jag känner att man måste anta lite utmaningar här i livet.

Varje gång före vi bandar in vår poddis Snakk så fnissar jag helt galet mycket. Jag blir slemmig i halsen, måste dricka vatten, måste spotta och fnissa lite till. Linn drar några ljuva toner ur Smoukahontas repertoar och jag kissar nästan ner mej av hysteria. ”Vaffööör måste vi göra det här och utsätta oss frivilligt för något så hemskt?” undrar jag varje gång. Det är just den där skräcken blandat med förtjusning som jag talade om i ett inlägg för någon dag sedan. Det är så hemskt att man bara måste fortsätta.

”Life begins at your comfort zone” var det någon som sade så fint.

Vad gör dej helt supernervös och osäker? Vilken utmaning skulle vara den värsta tänkbara? Vad är din värsta mardröm som du ändå lite sadistiskt nog skulle vilja prova på?

 

ak

På tal om utmanad så leder denna ljuva kvinna (#annakarinsiegfrids) ett barnprogram som heter just UTMANAD och idag är jag med som domare! Klockan 18.30 på Yle5. Finns att se lite senare på Yle Arenan också. Huuuuaaa, att se sig själv på tv då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: