Frustrationen

Jag funderar hårt på om jag ska kasta kidsen i bilen och köra till Jakobstad. Men helt galen är jag ändå inte, hur mycket jag än vill shoppa loss i Blossoms SampleOutlet! Men kan inte släppa tanken på att alla Odd Molly-kläder är 50-70% och dessutom alllt i MIN storlek. Och härliga inredningsprodukter till -90%! Frustrationen.

Men någon annan kanske vill fara och fynda. Jag skickar med shoppinglista.

 

10150758_865638263451815_3937458727859500152_n

 

8 svar till “Frustrationen”

  1. Jag har flera gånger tänkt tanken att åka iväg på Blossoms lagertömningar, men har alltid fått förhinder. :/ skulle vara roligt bara att åka dit och se vilka eventuella fynd man kunde göra.

    Gilla

  2. Du missar verkligen nåt om du inte åker! 😉 Blossoms lagertömningar är alltid suveräna vill jag lova! Besökte själv lagertömningen idag och fyndade fyra mollyplagg o. en hunkydory jacka 😀 Superbra priser!

    Gilla

  3. Vilken strl har du på dina OM kläder? Jag säljer en helt oanvänd tunika i strl 1 som jag impulsshoppade på svärjesbåten för ca 1 år sen… Aprikosbeige med lila broderier (krusidull) och v-hals.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: