Tammefan

Alltså dra mej baklänges! Imorgon är det tammefan fredag igen! Helg helg helg, och jag är så glad. Åh, vad jag ska sova på lördag. Har varit obotligt morgontrött hela veckan och känt mej helt out of shape. Men på lördag är det min sovmorgon. Egentligen har jag ju sovmorgon varje lördag. Mannen får snarka som en tonåringskille på söndagarna. Vi har en sån deal.

Och så har jag ju faktiskt varit väldigt eftermiddags- och kvällstrött också. Barnen har fått fixa mat åt sig själva. Ingen uppassning här inte. Kanske på lördag efter min sovmorgon, då ska det curlas av bara tusan !

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

2 svar till “Tammefan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: