Det tar sig

Oh yes, det tar sig! Nu är snön nästan borta och himlen är klarblå. Jag tog en snabbis till Stenhaga och när jag kom hem hittade jag resten av familjen på bakgården. De hade putsat upp grillen och där satt de och åt grillkorv i solen. Eftersom jag själv inte äter korv, satt jag mej mot husväggen och jobbade på fräknarna.

Vi tinade upp några cupcakes och mumsade och mumsade. Barnen lekte med den nya snurran och jag gav det inte längre än fem minuter före den skulle gå sönder. Alla saker går sönder i vår familj. Min grymma inredningslust fick mej att sluta leken i tid och gå in.

Tänk vad en ny matta och några nya kuddar kan göra skillnad. Och vilket välbehag sen!

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

FÖREBILDEN: Starka och lite mörkare färger.  Pink. Persisk tjock yllematta som suger i sig mycket ljus. Några halvslokna tulpaner  också.

 

SAMSUNG CSC

EFTERBILDEN: Ljusare kuddar. Rosa fortfarande accentfärg. Luftigare matta som passar till sommaren. Mönstret passar bra till det marockanska brickbordet. Bordet lyfts fram bättre i och med den ljusare mattan.

 

SAMSUNG CSC

Och jag då. Njuter med nya tulipaner.

 

8 svar till “Det tar sig”

  1. Ja visst! Tänkte du på vit soffa + småbarn? Det beror ju förstås på var man låter ungarna äta 🙂 Om någon klottar i soffan så är det gubben. Men inte skulle jag köpa en vit soffa eller någon annan färg för den delen som inte är tvättbar.

   Gilla

 1. Jaaa, vad fint det blev! Är det Asko-mattan? Jag är såå sugen på den, men får den inte att passa i vårt vardagsrum. Vi har för ljust golv så mattorna måste vara mörka hos oss. Surt!

  Gilla

  1. Tack! Trivs bra just nu iallafall, tills nästa spontana lust faller på. Jo det är just Asko-mattan. Tänkte först köpa en Vallila men tyckte denna var nästan likadan och SÅÅÅ mycket billigare. Den finns ju nog i en mörkare variant också, kanske den skulle gå? Har ni vita golv?

   Gilla

 2. Hej! Jag har ett likadant bord som du,hur gör du för att putsa upp det? Trasan blir kolsvart när jag torkar av bordet,eller har du samma problem?

  Gilla

  1. Hej Anna! Jag har märkt det samma. Har nog inte gjort någon större ansträngning att putsa det helt rent. Använder nog bara en våt trasa och torkar av bordet flera gånger efter varandra. Som tur släpper det inte färg när det är torrt! Om du kommer på något bra sätt, hör av dej 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: