Smarta kids och deras föräldrar

Det var annat förr minsann, hör man ofta den äldre generationen säga. AAALLLT var SÅÅÅ mycket bättre förr. Kanske jag också blivit en stofil eller så kan jag äntligen värdesätta hur saker och ting var förr. Läste idag i tidningen om en undersökning som gjorts av en telefonoperatör.

Den berättar att majoriteten av finländare är mot mobiltelefoner under måltiderna men erkänner samtidigt att de själva pillar på mobilen. I studien framkommer det även att många småbarnsföräldrar godkänner smarttelefoner kring matbordet och använder dem själva. Jobbmeddelanden, sociala medier och betalningar av räkningar är liksom heeelt ok.

Heeelt ok? På riktigt?! Jag vet att jag är nazi då det kommer till användning av Ipads, telefoner, tv-spel osv. men jag kan inte få in i min skalle VARFÖR man bara MÅSTE betala en räkning när man sitter med familjen runt bordet. Why?

 

SAMSUNG CSC

Bilden är iscensatt. Normalt är han förstås ute och leker med pinnar och stenar som vi minsann gjorde förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: