Tusen sätt. Vad är ditt?

Dan före dan! Jag svängde in på ett rätt så folktomt stan och hjälpte tomten på traven. Hade superflyt och det gick undan på en timme. Tyckte jag skulle vara väl värd en glögg på August, men på vägen dit fick jag ett seriöst hostanfall som inte ville sluta.Rädd för att jag skulle spy upp mina lungor, skyndade jag mej till bilen och körde hem.

Jag har ju tipsat om lite bra stuff att shoppa till jul eller så där annars bara, men jag vill verkligen be er att inte glömma att skänka en slant till välgörenhet! Det är trots allt juletider och jag vet att era hjärtan är extra blödiga just då. Medan vi vräker i oss julskinka och andra delikatesser från julbordet, finns det oändligt många barn som inte sett mat på veckor. Vi myser och kucklar framför en brasa så skön medan såååå många barn sover på kall och bar mark. Bebisar som föds i tält utan värme och där hygienen är något vi aldrig upplevt.

Det finns tusen sätt att hjälpa! Har du köpt tio julklappar, då kan du köpa ännu en till. En gåva som är allt annat än materiell. En värdefull gåva. Ja, rent av livsviktig för ett litet barn nånstans. Som räknar med dej. Tack!

Good stuff från kikas.fi

ssrs-gula-båtarna

Och värdefulla gåvor kan köpas på till exempel från Röda Korset. Själv gillar jag mycket DE GULA BÅTARNA. De fokuserar sin frivilliga hjälp på havet. Att rädda folk från att drunkna. Ogillar verkligen tanken att Medelhavet ska bli en gravplats för någon. Det vackra gröna havet där många familjer har semestrat vid. Där har vi badat, skrattat och njutit.  För de desperata människor som flyr båtvägen är Medelhavet inget vackert. Det är förmodligen det otäckaste och värsta minnet de har. OM de kommer i land på andra sidan. OM en gul båt räddar dem. I värsta fall (snyft) vill ödet annat.

Kolla in Gula båtarnas sajt med mycket viktig information. Där kan man även betala en summa på deras konto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: