En vecka i nuet

I åtta dagar har jag levt i nuet. På riktigt och totalt i ordets bemärkelse. Jag har varit isolerad från resten av världen. Sociala medier har jag hållit mej borta från. Delvis på grund av dåligt Wifi men det är så sjukt skönt att inte behöver känna pressen på att uppdatera fejan stup i kvarten och hålla koll vad diverse bloggare pysslat med. På Instagram har jag laddat upp lite pics, men that’s it.

Hörde i bifarten om otrevliga nyheter från Paris, men själv har jag inte läst en enda nyhet på åtta dagar. Medvetet. Jag har valt att blunda för att kunna njuta av nuet och en ”once in a life time resa”. Egoistiskt kan tyckas, men jag känner mej själv. Jag panikerar allt för lätt, sätter mej in i andras öden som om det skulle handla om mej själv och sedan kan jag inte tänka på annat. Dessutom gillar jag inte att flyga och blir extrakänslig om det är något jag oroar mej för.

Så, det lyckades! Jag har varit lyckligt ovetande om världens alla faror och sorger. Jag fortsätter blunda och ska istället fortsätta fokusera på roliga saker, närmast Galan som går av stapeln imorn kväll. Hade en så vacker röd klänning, men den kan jag bara ta om jag känner för att tuppa av. Den är så galet tajt över andningsorganen! Det får bli en loppisklänning istället, en enkel variant. Less is more. Åtminstone imorgon. Vill varna för att jag är uuuurdålig på att känna igen folk och några namn kan man inte vänta sig att jag kan. Det betyder inte att jag inte vill umgås för det vill jag. Jag lovar att hälsa tillbaka på alla som säger hej. Och ett hett tips, presentera dej gärna så slipper jag känna mej dum. Haha!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alla bilder tagna i en otroligt vacker gammal byggnad från 1100-talet. Har fungerat som en koranskola, men nu öppen för allmänheten att beskåda. I Marrakech alltså. Mäktigt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: