Hemma

Tjena, morsning, hello! Jag är hemma igen. Har dock inte på något plan landat i verkligheten. Ska jag nångång vänja mej vid mörkret igen? Tveksamt. Men jag har med mej så mycket härliga erfarenheter i bagaget! Vilken resa. Bara kärlek liksom. Mer om det senare. Ville bara meddela att jag har två biljetter till Tre systrar på Wasa teater till föreställningen ikväll. Jag tänker inte gå, så om någon har lust och tid, passa på! Först till kvarn. Alltså fribiljetter för två personer ikväll (torsdag) klockan 19. Biljetterna kan hämtas från mej, i Vasa centrum.

Maila mej på nboussir@gmail.com

 

2 svar till “Hemma”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: