Total demens

Jag tänkte blogga igår men efter bomben med det fasansfulla beskedet från regeringen så kunde jga inte förmå mej att göra annat än inget alls.

Just hemkommen från dagis obligatoriska gårdsfest. Alltid lika hungrig då jag änu inte lärt mej äta grillkorv. Är väl den enda finnen som inte klarar av korv. Och frusen är jag. Det är inte precis varmt i denna isande vind. I fjol på gårdsfesten hade jag klänning och bara ben. Just saying.

Annars är allt väl ok. Har fått den största finnen på hakan. Jag brukar ju väldigt sällan ha finnar men när de väl kommer, sisådär två gånger i året, då kommer de med besked. Att täcka dem är ingen idé. Det är bara att hålla fingrarna i styr och absolut INTE klämma. Nej, inte ens lite. Trial and error. Ibland lär man sig.

Totalt hjärnsläpp eller snarare en grav form av demens drabbade mej idag. Jag cyklade till banken. Hade bokat tid till kl 11.30. Parkerade precis utanför och en halvtimme senare hittar jag mej själv strosande på Kicks. Något är allvarligt vrickat då, att kunna glömma bort varför man kom in till stan. Hur kunde jag glömma bort banken, det enda ärende jag hade?!

Inte helt på topp nu känns det som. Har mensvärk också. Det får bli te och mackor och imorgon ska jag börja tagga för helg redan från morgonen.

Srömsö

Strömsö

Strömsö

Strömsö

2 svar till “Total demens”

  1. Du är inte den enda som inte äter grillkorv. Vi är 2. Kan max äta 1korv per halvår, då är min korvkvot fylld. Blir oftast bara äcklad av körv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: