En kärlekshistoria

Kanske det sämsta fotot i blogghistorien, men den förtjänar ändå en plats här. Igår hängde jag med Mark Levengood en stund. Och om jag inte var kär förut så blev jag det nu. Det kunde bli en riktigt lång kärleksförklaring det här men hejdar mej själv och vill bara säga att han var så snäll, mjuk och rolig. Den som inte ännu har hört hans sommarprat på Radio Vega från förra sommaren, MÅSTE LYSSNA! Jag har själv hört på det tre gånger.

mark levengood sommarprat

Jag och Mark i en kärleksdimma haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: