Open up #11

När man blivit väckt av hostiga barn varje natt i snart en vecka är man minst sagt i koma. Både mentalt och fysiskt. Kroppen värker och i morse grät jag floder. Utmattningen har tydligen en gräns för så mycket tårar och ljud har det inte kommit sedan jag var tre och jag tappade en ballong. Dessutom blir jag rädd för min egen spegelbild. Så trötta, så trötta ögon.

Av fina Christina fick jag stafettpinnen i #decemberkärlek. Det är en kampanj som nu sprids på bloggar och handlar just om att sprida mera Löööv. Jag ger vidare stafettpinnen till alla som känner sig manade. Och skickar en hälsning i min kalenderlucka nummer 11.

SAMSUNG CSC

 

8 svar till “Open up #11”

 1. Aj ni har helveteshostan där också :(. Tänkt inte våga somna ens senaste natt då Mioli hade såna hostatacker så det lät som han skulle kvävas. Fy faan. Nå som tur var det inte RS som dom misstänkte hos doktorn idag. Äldsta fröken sitter just nu och ser på TV efter att ha hostat sej vaken.
  Hur fan lurar man honung i en fyraåring?
  Kram och kämppa på där. Imoron är det fredag. Som i fredagsvin.

  Gilla

  1. Nej, inte hosta där med! Och den lille 😦 Tycks gå mycket äckliga virus nu, bara att vänta ut. Hur man nu sen orkar det?! Muta med något riktigt bra så hon tar honungen 😉

   Gilla

 2. Oj tusan! Jag hatar den där hostan. Den har lilla Leo kämpat med nu i två veckor. Och gissa om jag fick bihåleinflammation. Ja. Och gissa om Leo gallskriker pga att min antibiotika gör hans mage crazysjuk. JAG. GÅR. SÖNDER. Så jag vill skicka en massa kämpakramar och energi. Hjärta!

  Gilla

 3. Har ni provat med luftfuktare?? Om våra barn hostar så åker den på i sovrummet på natten, dörren fast (så att fukten inte rymmer) och dom hostar betydligt mindre (om något alls!). Jag har den gamla effektiva ufo-versionen men det finns säkert andra bra också. Det varnades väl i tiderna för att dom kan orsaka mögelproblem(???) men om man nu använder den bara under flunssor så kan det väl inte vara nån fara.

  Gilla

  1. Jag har faktiskt funderat köpa en sån Ufo 🙂 Men det har inte liksom blivit av. Brukar hänga fuktiga handdukar runt sängen och redan det hjälper rätt bra. Så ett Ufo är säkert super!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: