Smutsig men happy

Inget nytt i Boussirska residencet. En seg måndag, men med en rätt så skön start. En sen frukost (vid lunchtid) med glögg, tända ljus och brasa. Lite fotoeditering med ena handen och slösurfandet med andra. Varför måste man alltid vara så sjukt effektiv med hundra bollar och heta järn i elden? Till och med diskmaskinen fick vara i fred och duschen fick vänta.

Helt ok att tagga ner på kontrollen och alla måsten. Mår faktiskt bättre idag än de dagar jag stressar på och bara MÅSTE uträtta dittan och dattan. Hur konstigt! Idag har jag med andra ord varit lite lat, smutsig och glad. Bättre än effektiv, fin och såsakensstressadochsur.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: