Lyxa till det

Konstigt hur vissa dagar är så stressiga trots att man egentligen inte har haft jättemycket på agendan. Idag var just en sådan dag. Snackade med en vän på telefon och vi kontaterade att de dagar som är fullspäckade av program, deadlines, hushållsysslor, möten, jobb, de dagarna klarar man av galant. Det går av bara farten. Ju mer att göra desto mer klarar man av att göra. Och ju mindre man gör desto latare blir man. Gosh, vad allt kan kännas segt då. Tömma diskmaskinen..oooorka. Handla….ooorka. Planera inför ett jobb…ooorka liksom.

Som på beställning. En himmelens skön ansiktsbehandling lugnade ner mitt stresshuvud. Har blivit bekant med en skön kvinna som lever sin dröm på Replot. Förutom att hon har en mysig gårdsbutik så är hon mästare på att sy. Är så avis på folk som kan sy. Jag har helt enkelt inte den där logiken man behöver för det. I gårdsbutiken har hon även en liten skönhetssalong. Jag hoppade upp i den sköna vita stolen, stängde gluggarna och halvsov mej igenom den avslappnande behandligen. Medan jag sov fick mitt ansikte rengöring, varma omslag, ansiktsmask, oljor och cremer. Ville aldrig vakna. Varför unnar man sig inte ansiktsbehandlingar liiite oftare?!

Ren, fräsch och med dofter av Jurliques produkter körde jag hem igen. Replot är nice. Alla hälsar och vinkar när man kör förbi. Blev lite kär i den lantliga charmen.

Blev också lite kär i en stickad klänning. Inte på Replot, men på kvällens bloggevent i butiken Dopp. Trevligt. Minglade lite med nya bekantskaper, provade lite kläder och mumsade i mej lite gotta. Måste fundera på den där klännigen. Sova på saken är alltid bra.

Hur ofta unnar du dej något lyxigt, som en ansiktsbehandling? Tell me!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

12 svar till “Lyxa till det”

 1. Alldeles för sällan. Tänkte ikväll att det är länge sen jagbunnat mig något nytt i klädväg t.ex. men har inte luskat ut behovet ännu. Jag behöver också besöka kvinnan i Replot, min ansiktscreme börjar vara slut. Så kanske det är en ny sån jag unnar mig nu.

  Gilla

 2. Har gått på ansiktsbehandling en gång i mitt liv, innan bröllopet. När pengar ska spenderas är ”något extra” för mig själv det sista alternativet.

  Gilla

   1. Pengarna räcker inte till allt tänkbart här i världen och de pengar som finns vill jag inte sätta på lyx åt mig själv, innan alla vettigare utgifter är avklarade. Och nej, det är inte viktigt för mig. Om det vore viktigt skulle jag antagligen vilken situationen än är se till att jag i första eller andra hand har säkrat en guldkant på min vardag och sen se hur det går med allt det som familjen behöver i pengar och min närvaro.

    Gilla

   2. Ok jag förstår. Tror att de flesta nångång i livet kämpar med att få allt att gå runt. Hoppas du får din guldkant på tillvaron. Den guldkant just DU önskar. Ha det gott.

    Gilla

  1. Hej! Jag fotar med två olika kameror. En canon system och en Samsung digisystem. Den senare har jag oftast när jag är på vift eftersom den är så liten och ryms i handväskan 🙂 Om du funderar på att skaffa en kamera kan det vara bra att läsa mycket på nätet, men fundera först till vilket ändåmål du vill ha den till och vad du vill att kameran ska ge dej. Till exempel jag ville att min kamera skulle ta bra bilder trots att det inte är så ljust.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: