Fotografer, hjälp!

Som den glada hobbyfotografen som jag är, känns det oöverkomligt trist att detta höst- och vintermörker kommer att stanna kvar i många långa månader framöver. Vill ju fortsätta fota, knäpper ju flera hundra foton per vecka.

Jag fotar alltid i dagsljus och föredrar naturlig ljussättning framför blixtar och studio. Feelingen på bilder med naturligt ljus är så mycket härligare. Så vad gör jag nu? Fotografer, ge mej några bra tips på inomhusfotografering! Tack på förhand.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

6 svar till “Fotografer, hjälp!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: