Kärleken

Kände ni värmen idag? Den är på väg tillbaka, jag är säker på det! Känner mej riktigt positiv till vädergudarnas konster. Däremot var jag alldeles för överklädd idag! Alltså överklädd i den betydelse att jag hade alldeles FÖR mycket kläder. När jag cyklade in till stan för ett möte, möttes jag av shorts och linnen och själv svettades jag i tröja, läderjacka och strumbyxor. Ja, och så hade en klänningockså.

Hur som haver så blev dagen riktigt bra. Jag gick omkring med Pepsodentsmilet som utlovat. Tänk om jag alltid skulle komma ihåg att världen blir så mycket snällare om man själv är snäll och glad. Och så köpte jag blommor till kvisten. Snart är den färdig. Det har bara tagit typ två år att komma till skott. Men nu är det nära. Postar lite bilder här sen och ni kommer att undra varför jag svettats så mycket över kvisten, för så märkvärdig är den inte. Men skulle ni ha vetat hur hemsk den såg ut, skulle ni förstå hur nöjd jag börjar bli nu.

 

Kvällen får gå till att redigera foton på ett kärlekspar som beställde en fotografering i helgen. Underbart att känna den energin de hade tillsammans. Kärleken är fin den!

Vid Vasas egen Côte D’azur plåtade vi.

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: