Imorgon

Det blev en lite längre sovmorgon än vad jag hade tänkt mej. Klockan 11.05 öppnade jag motvilligt mina sömniga bruna ögon. Hela dagen har jag längtat tillbaka till sängen och nu när klockan närmar sig åtta kanske det börjar vara okej att krypa ner.

Lite rabarbercupcakes och saft har jag hunnit med, men annars har dagen varit rätt trög. Om jag ska vara helt ärlig så harjag varit en riktig surpuppa idag. Imorgon får bli en bättre dag. Ska vara glättig som attans, tror jag. Jag ska le mot minst en främmande människa, ge riktigt blöta morgonpussar till familjen och lista tio saker på saker jag har att vara tacksam för. Imorgon.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

2 svar till “Imorgon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s