Veckans bästa

Hälsningar från hustrappan där jag stationerat mej med datorn och en Tubbe Tuborg. Livet tog just en vändning. Mot det bättre. Första gången på hela skitoveckan kan jag säga att jag kan slappna av. Dino fick hämtas hem tidigare från dagis på grund av feber (det finns inget som man blir mer nervis för än när de ringer från dagis. Usch, vilka hemska tankar man hinner tänka). Jag jobbade sedan övertid. Hemmet såg ut som det var taget ur ”hoarders” så fasade för att fara hem.

Men jag bet ihop och städade övrevåningen och plockade undan i nedre. Bättre än ingenting. Barnen är i säng och den ljumma sommarluften är gudomlig. Den här känslan är kanske kortvarig. Snart kanske jag störs av en skrikande feberkille eller liknande, men just nu får jag njuta. Tycker själv att jag är värd det. Nu ropar han redan. Gotta go!

 

SAMSUNG CSC

 

2 svar till “Veckans bästa”

  1. Usch ja, dedär samtalen från dagis… Minns en gång när personalen inledde med att säga ”Det har hänt en olycka”. Tankarna man hinner tänka innan hon fortsätter med ”Det är ingen fara men…”. Att inleda med mening två istället hade inte varit helt fel…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: