Blomsterbomben

Hej bloggen! Jag tog lite helg. Chill. Och förutom att jag perspirerade väldigt mycket och att Dino ännu var lite sjuk, så var det ett riktigt fint veckoslut. Jag var totalt crazy på alla vackra blommor (kunde inte sluta fota), på cidern, på värmen. Ja, ingen kunde sluta tala om värmen, på hettan, på den tropiska breezen. Det var helgen stora samtalsämne bland grannar, på facebook, i butiken. Ingen kunde förstå. Hur var detta ens möjligt?!

Nej, det var inte heller möjligt till något mer långvarigt. Iklädd dunjacka förde jag  just iväg barnen till mamma för en sleepover. Sommar, ses vi i juli?

Det är nu jag ska ligga och njuta av tystnaden i huset, Kanske gosa med gubben,  kolla valresultatet och kanske med ena ögat kika på de finska Lejonen som spelar VM-final. Men nej, jag städar ur skåpen. Det är nästan njutning det med. När man får städa helt i fred. Nästan bättre än soffan faktiskt.

Nu kommer blomsterbomben, beware!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Fotade inte blommor hela helgen, vi vattnade också blommor. Och så blev det tårta. Vi slickade tallrikara så rena så de fick fara direkt in i skåpet utan att passera diskmaskin.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

2 svar till “Blomsterbomben”

  1. Helt absurt, men jo, jag brukar också njuta av att få städa ifred när barnen är hos sin pappa. Har nästan känt mig vrickad, skönt att läsa att jag inte är helt ensam om känslan iallafall… Och dessutom bör väl tilläggas att jag väldigt gärna även gör andra saker när jag väl är barnfri. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: