Superyoga

Om man som jag älskar vackra foton på vackra saker och människor, så måste ni kolla upp Laura Sykoras otroligt fina yogabilder! Jag har aldrig fastnat för yoga och trots att det är supervackert och starkt vad en människokropp kan klara av, så trodde jag inte ändå att jag kunde beröras av foton på yogaställningar. Inte bara det att hon är megahypervig men hon har dessutom med sin dotter på många av bilderna. Konstnärligt och gulligt värre!

Jag följer Laura (#laurasykora) på instagram.

 

 

laura_Sykora_d

4 svar till “Superyoga”

  1. Wow. Jag har ganska nyligen infört yoga i mitt liv och har äntligen förstått hur krävande det är så hennes bilder gör mig helt paff. Vilka armmuskler hon måste ha alltså. I måndags insåg jag till exempel hur oerhört dåligt tränade mina vrister är, en kroppsdel man kanske mest tänker aldrig behövs, men fy fan så de gjorde ont. Tack för tipset!

    Gilla

    1. Paff är det rätta ordet! Grym är hon minsann. Vad roligt att du blivit vän med yogan. Och när du säger vrister, behöver man vara stark i dem också? 🙂 Dem tränar man inte på gymmet precis.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: