Babyfebern, tusan också!

Plötsligt var helgen över och inte tog jag mej ut och springa som jag hade tänkt. På lördag kväll var jag inhyrd som makeup artist till en möhippa. Träffade många toppenkvinnor som fick glida ut i vårnatten med snygga face. Riktigt roligt. Passade även på att göra lite reklam om sminkkurser jag håller.

Redan på påskmåndagen kommer det att komma tio taggade tjejer, ivriga att lära sig lite nya sminktips. ”Men ärligt, jag har typ sminkat mig lika sedan jag var 13, så jag är verkligen i behov av lite tips&tricks!” Var det en av dem som sa. Och visst det blir ju lätt så, man stagnerar som Maria Montazami har gjort med sitt läppstift. Smink, tjejsnack och lite vin. Tre flugor i en smäll.

Jag tar emot bokningar (min email finns i menyn), så fritt fram om just du känner för att samla ihop ett gäng för att chilla tillsammans och ta in lite nyheter på stylingfronten.

Måndagens agenda var lugn. Hade tid att träffa en studiekompis som jag inte sett på många år. Hon hade med sin lilla bebis och det var love at first sight. Snacka om babysjuk! Kunde inte heller sluta fotografera detta vackra barn.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

6 svar till “Babyfebern, tusan också!”

 1. Vilken söt bebis!
  Här är också en som fastnat i gamla sminkrutiner. Läser nu o då att folk använder solpuder och måste (hrmm skäms en aning) medge att jag inte riktigt har på det klara hur man använder det. Är det istället för rouge. Eller i hela fejset? Eller vad e grejen liksom. Kanske du kunde smyga in en liten sminklektion här på bloggen?
  Hälsningar, en som kör med det trygga samma sminket år efter år

  Gilla

  1. Tänkte gömma henne under soffkudden 😉
   Solpuder kan lätt användas fel, och det är INTE bara du som funderar på hur man använder det. Jag kanske kunde ha en liten sminkskola här på bloggen nån dag 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: