Söndagens

Om ni inte redan hunnit sätta i lurarna och lyssna på söndagens Snakk, gör det nu. Om inte för något annat så för att Linn och jag är oense om avundsjukor. Vem är det som har rätt?

 

https://soundcloud.com/snakkelisnakk/terapisession-10-modern-myt

4 svar till “Söndagens”

 1. Intressant diskussion! Jag lutar nog åt ditt håll. Flickor och pojkar är olika i det här fallet. Kvinnor dom talar illa bakom ryggen, medan män är mera rakt på sak. Dessutom tror jag att det finns mera avundsjuka kvinnor än vad det finns män. Tycker det är så tufft av er att våga diskutera med varandra och att int alltid vara av samma åsikt och att hålla er till det vad ni tror på och inte underkasta er den andras åsikt. Jag gör det ofta, bara för att jag tror att jag skall bli mindre omtyckt, men så är det ju inte, hur sku världen se ut om alla tyckte likadant. 🙂

  Gilla

  1. Roligt att du gillade vår diskussion och att du uppskattade att vi tyckte olika. Och förstås att du är mera på min sida, hehe. Vi kvinnor jämför oss alldeles för mycket med varandra. Vi är bra att peppa och stöda varann när det går dåligt men sen när det går bra för nån då blir hon istället offer för avundsjuka och allt vad det kan innebära.
   Kvinnor är väldigt sällan avis på män. Och mäns avundsjuka är mer rakt på sak än kvinnors. Det där skitpratet bakom ryggen har jag SÅÅÅ svårt med!

   Gilla

 2. Jag har lyssnat! Ni är för härliga. Du har rätt i att det finns en kvinnlig avundsjuka som skiljer sig från männens. Eller det sättet den kommer till uttryck. Men den är nog knappast medfödd utan inlärd enligt mig. Nedärvd genom generationer. Dock tycker jag att det är bra att det pratas mycket om det nuförtiden. Jag hoppas vi är påväg åt rätt håll. All skit som lyfts upp blir ju till guld så småningom. TACK för de. PUSS!

  Gilla

  1. Jess! Jag håller helt med dej. Alla ämnen som inte tas upp till diskussion är ämnen som oftast är tabubelagda och inte särskilt smickrande. GULD ska det bli ju! Tack och puss!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: