Två måsten

Nu har jag kaos här hemma. Jag druknar i loppiskläder. Jag prissätter och prissätter och det tar aldrig slut. Men jäkligt skönt att få det undan! Så nu finns det två måsten för idag:

1. Köp bort mina gamla grejer på Brändö-loppiset. Jag ska FÖRSÖKA få dit allt idag, annars blir det på måndag.

2. Lyssna på ett pinfärskt avsnitt av SNAKK. Så sårbar har ni aldrig hört mej, hehe.

 

 

https://soundcloud.com/snakkelisnakk/terapisession-8-livet-paniken

 

SAMSUNG CSC

Kläder i massvis, både barn-och damkläder: Maxomorra, Polarn o Pyret, Molo Kids, Boomerang, Gant, Newbie, Zarababy, Benetton,  ChillNorway, Cream, Fred Perry, Tiger of Sweden, Soaked of Luxury, Ecco, Kavat (jäkligt coola retrobarnskor) och en hel del hederliga Hennes&Mauritz-plagg.

 

 

EDIT: Bord nr 198, Brändö-loppis alltså!

 

8 svar till “Två måsten”

  1. Oj vad roligt att du kände igen dej..eller kanske inte så roligt men att avsnittet hade igenkänningsfaktor och bevis på hur många ”angstare” det finns. Kram från mej!

   Gilla

 1. Åhhhh vilket bra snakk. Att få panikångest är hemskt och jag är så glad över att ni tog upp detta. Man tror lätt att man är ensammast i hela världen när det händer. Jag kände igen mig i så mycket av det ni pratade om och tack!!!
  Kram Ulrica

  Gilla

 2. Vill också tacka för att du(ni) tog upp panikångest i er podd. Det behövs verkligen pratas om det mer öppet. När jag drabbades kände jag att jag inte hade nån att tala med, varken vän eller familj, eftersom jag var så ung (ca 21 år) och precis som du, int förstod vad som hände. Nu i efterhand märker jag också tyvärr att det inte riktigt löns att ta upp ämnet med nån som aldrig upplevt samma sak. Så tack för att du delade med dej! Håller med om allt ni sa och konstaterade i det här avsnittet 🙂

  Gilla

  1. Ingen orsak, Jennie! Jag är glad att jag kunde var till nån hjälp. Du har rätt, det måste talas mera om detta. Och bra stöd får man av att utbyta tankar och erfarenheter med de som som är i samma båt. Såg ditt svar väääldigt sent! Förlåt. Hoppas du ser detta nu. Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: