Fångad av en stormvind

Alltså jag brukar vara riktigt bra på att styra upp en photoshoot. Jag vet kameravinklarna, poserna, ljussättningen som gör modellen till sin föredel. Men att stå modell själv, gah så svårt! Jag var som bambi på hal is, ute på djupa vatten, lost in the djungle liksom.

Men vi hade roligt iallafall. Det var mycket hårspray och vi hade vind i håret. Rättare sagt 10m/s från alla riktningar. ”Carola-fläkten” goes turbopower. Sparade heller inte på grannt läppstift. Helt trött i huvud av alla granna färger, måste lugna hjärnan med lite svartvitt i väntan på att fotografen ska skicka över lite pics. Kanske det sedan finns en bild som kan photoshoppas till något. Let’s hope.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

JA och så fyllde jag grisen och sydde ihop den. Rätt duktig, gubben min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: