Djupandning

Ibland känns vissa dagar så stressiga! Det behöver inte bero på hektiskt jobb eller mycket program. Idag var det en sådan dag och det enda jag har gjort är varit till tandläkaren och ett ex tempore besök hos frissan. Det kanske just är typiskt att man vill hinna med så mycket som möjligt på sin lediga dag. Effektiviteten sitter i ryggmärgen sedan jag fick barn. Eller kanske det är ett kvinnligt drag?

Här sitter jag nu och kan knappt andas av att jag är så sjukt upp i varv. Tänker yogaandning men det funkar inte. Tänker pilatesandning, men det hjälper inte heller.

Och jag som skulle fota min nya hårfärg, men det händer inte mera ikväll. Imorgon kommer jag och Linn att bli fotade av en proffsig kille. Det ska bli snygga pressbilder för Snakk (hoppas jag)! Snakk kan man höra redan denna vecka. Oj oj oj, blir så taggad! Djupandning känns väldigt långt borta nu. Satt rosén på kylning..just in case.

SAMSUNG CSC

Nattiläsning

SAMSUNG CSC

Ser inte alls uppjagad ut, nähä! På speed.

SAMSUNG CSC

Snart ska nappen bort. Till bebisfiskarna.

SAMSUNG CSC

Men den är ju så mysig

SAMSUNG CSC

Hej hej från högsängen! Kolla mina skrubbsår.

SAMSUNG CSC

Nu i ro, slumra in..Finns det andra melodier på dessa nattmjukisar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: