Ett tacktal till livet

Att vara tacksam och leva i nuet är någonting alla vet att man borde göra. Men hur svårt kan det egentligen vara? Räcker det att uppskatta små ögonblick eller måste man gå omkring och vara konstant övertacksam?

Vem hinner stanna upp i vardagen och ta vara på det man har och inte ta allt och alla förgivet.  Jag gör det allt för sällan. Jag vet att jag borde men..

Ibland blir man omruskad dock. Ibland är det nära ögat. Ibland kan man känna dödens andetag. Och ibland blir man alldeles alldeles ödmjuk till livet.

 

SAMSUNG CSC

4 svar till “Ett tacktal till livet”

  1. Du är så vacker Nadia! 🙂 Kan du inte visa upp mer glimtar från den ljuvliga odd molly garderob jag vet att du besitter ☆ Din blogg tog sig snabbt upp på listan av de bloggar jag gärna klickar in mig på flera ggr dagligen. Kram ♡

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: