Kaos och ofärdiga projekt

Vart försvann energin? Skulle ju fungera på endast solenergin jag laddade kroppen med igår. Kanske det inte var en så bra idé att vaka igår natt. Och inte heller så schysst av barnen att vakna redan vid soluppgången.

Hemmet är kaos. Jag började dagen med att riva bort hela soffklädseln och tvätta den plus alla kuddöverdrag och filtar. Sedan tog det tvärt stopp. Hatar mina explosiva spontanryck, eller nja, hatar mera att jag sällan fullföljer dem till slut. Därför får jag dras med ett ständigt kaos. Just nu ser jag en hög med tavlor , tavellister och ramar som borde placeras någonstans. En megahög med loppiskläder jag tänkte beta av och sälja över nätet. En lampfot och skärm jag skulle börja pimpa och en stor påse med vadd, som mjukisdjuret gubben har sytt till Romeo, väntar på att fyllas med. Ja, han är likadan gubben. Startar projekt och sedan tar ivern slut.

Och så hade vi tänkt ta en sväng till Simpsiö och åka skidor, men det kändes väldigt avlägset. Så här såg det ut förra helgen när småkillarna testade slalom. First time. Det var spagettiben, asgarv, fnitter, nervositet, sura miner, fel på hjälmen, munkar med hallonsylt och ingen av dem ville sluta och fara hem. Dino sov hela natten i understället som han vägrade ta av sig. Det var en svettig men lycklig kille som vaknade nästa morgon.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: