Qvinnor och solsken

Trodde inte mina ögon när jag vaknade av att solens strålar  lyste rakt på mej där jag låg och snusade i sängen. Och jag som hade sovmorgon, den sket jag i och hoppade upp och gav stränga order till la famiglia att snabbt göra sina morgonbestyr. Har man inte sett solen på ett halvår så ska man banne sig ut och med en fart av ljusets hastighet.

Och att den solen var ljuvlig! Den värmde våra kinder som en kolen i en brasa. Tror nästan jag fick några extra fräknar. Att det blåste med nästan stormstyrka brydde vi oss inte om. Vi bara promenerade, njöt och tryckte oss upp mot alla tänkbara husväggar för att njuta ännu lite extra av värmen.

Sedan lämnade jag resten av schacket hemma och firade kvinnodagen med två sköna qvinnor på ett café i stan. När har det hänt senast? Att fika på stan med vänner utan barn och på en lördag!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: