Fredagskonceptet

Regn och rusk, höststormar på kommande. Är det vinter, vår eller höst? Jag vet inte, men det jag däremot vet är att det är FREDAG. Igen! Trots jobbigt tidiga morgnar hela veckan så har denna vecka rusat förbi! Aldrig har en vecka gått så här fort. Fredag betyder fredagsmys för de flesta. Lite chips, godis och Let’s Dance. För andra är fredag lika med PART-AY, cider, smink, högklackat och utgång. För några (läs jag) är fredag Sexy Friday. Sexy Friday är ett konceptet som består av komponenterna fredagsmys plus part-ay. Sedan lägger man till lite romans på det och voilà du får SEXY FRIDAY.

Mera om konceptet finns att lyssna på här.

 

snakk

HUR ivrig är inte jag inför nästa vecka när vi börjar sända nya avsnitt av Snakk-poddisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: